Odense Bys Museer søger en IT-supporter

Er du en nysgerrig, serviceminded og teknisk dygtig IT-supporter, som ønsker variation i hverdagen og masser af muligheder for at lære nyt i takt med, at du tager nye opgaver og projekter ind?

Så har vi en stilling til dig, hvor du på én gang får tæt brugerkontakt til ca. 150 kolleger og samtidig er med centralt i vedligeholdelsen og udviklingen af vores store komplekse udstillinger.

En bred supportrolle i en udviklingsorienteret organisation
Din daglige arbejdsgang vil være på Møntergården centralt i Odense centrum, men vil også dække opgaver rundt om på byens museer, hvor du primært har til opgave at supportere ca. 150 kolleger, samt samarbejde med Odense Kommune, som museet har administrationsaftale med på It og telefoniområdet. Derudover vil du få en central rolle med vedligehold af vores udstillinger, som i flere tilfælde rummer meget avancerede tekniske elementer. Det gælder i særdeleshed udstillingen i det nyligt åbnede H.C. Andersens Hus.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende:

• Generel bruger support for IT-brugere på Odense Bys Museer, herunder opsætning af pc’er og telefoni
  • Bindeled mellem Odense Bys Museer og Odense Kommune, på IT og telefoniområdet, herunder netværk, servere, sikkerhed m.m.
  • Fejlfinding og vedligeholdelse af AV-teknik i forbindelse med udstillinger generelt
  • Samarbejde med leverandører og kollegaer omkring drift, fejlfinding og vedligeholdelse af udstillinger i H.C. Andersens Hus, herunder netværk, og i forhold til indgåede serviceaftaler på området.
  • Rådgivning og indkøb I forbindelse med vedligeholdelse og nye udstillinger.
  • Mindre udviklingsopgaver og opsætning af computere, afspillere og lign. i forbindelse med udstillinger
  • Ad hoc it-opgaver

Kan du tale IT med udgangspunkt i organisationens behov?
Med din nysgerrighed og interesse for både teknik og organisationen er du typen, som aktivt stiller spørgsmål og sætter dig ind i, hvordan tingene fungerer – for så at komme med forslag til, hvordan det eventuelt kunne gøres anderledes og mere effektivt.

Derudover forestiller vi os, at du:

• Er uddannet IT-supporter, systemadministrator, datamatiker eller har en anden relevant baggrund. Din baggrund er dog ikke afgørende.
  • Har nogle års erfaring med brugersupport, men hvis du er nyuddannet, kan du også komme i betragtning
  • Trives med at arbejde selvstændigt og selv disponere over din hverdag
  • Har lyst til at udvikle dig og med tiden påtage dig nye opgaver og et større ansvar

Organisationen Odense Bys Museer
Odense Bys Museer er en moderne museumsorganisation, der arbejder med forskning, bevaring, registrering, kulturarvsforvaltning og formidling inden for arkæologi, historie, H.C. Andersen og Carl Nielsen. Odense Bys Museer beskæftiger ca. 150 medarbejdere. Museet består af afdelingerne Kulturarv, Formidling, Publikum & Marketing samt Driftsudvikling.

Jobbet, der er på fuld tid, er placeret i afdelingen Driftsudvikling som består af en økonomi- og lønfunktion, et forvalterteam og en mindre IT-enhed med 2 ansatte.
Flere oplysninger om Odense Bys Museer kan findes på Odensebysmuseer.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den faglige organisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
administrationschef Jan Schmidt Nielsen, tlf. 51 16 66 23 eller jsn@odense.dk

Ansøgning indsendes elektronisk ved at gå ind på Odense Kommunes hjemmeside, Odense.dk/job.

Odense Bys Museer har administrationsaftale med Odense Kommune, hvilket betyder, at det er Odense Kommune, der praktisk håndterer ansøgningerne m.m. Alle gældende regler om håndtering af persondata og fortrolighed overholdes i den forbindelse.

Ansøgningsfrist 17. januar 2022

Samtaler afholdes d. 21. januar 2022.