Overraskende online oplæg – helt gratis

/

Successen med onlineforedrag fortsætter til og med juni. Hjemme fra privaten kan du høre og se museumsinspektører fra Odense Bys Museer fortælle. Vi dykker ned i både arkæologi, den yngre historie samt H.C. Andersen:

• 21. april Historie kort – et vindue til det historiske og forhistoriske landskab
  • 5.  maj Nonnebakken og Harald Blåtands andre vikingeborge. Danmarks nye bud på verdensarv
  • 19. maj Marshallplanen – en historisk hjælpepakke
  •  2. juni Odenses identiteter
  • 16. juni H.C. Andersens Hus – en verden, du tror, du kender
  • 30. juni Udgravningerne ved Markhave

Alle foredrag foregår onsdag kl. 20.15 – 21.15, som livebegivenheder i Teams. Find link til foredraget nederst.

1. Du kan deltage direkte fra din browser eller Teams-app via linket i invitationen.
    2. Du kan stille spørgsmål til foredragsholderen via chatten.
    3. Du kan gense foredraget via samme link, hvis din internetforbindelse eller lyd svigter undervejs.

Når du klikker på linket i invitationen, vil du få mulighed for at deltage via appen, hente appen eller se på internettet i stedet – gør det der passer til dig.

Læs evt. mere her klik

21. april kl. 20.15

Et vindue til det historiske og forhistoriske landskab
Museumsinspektør Peder Dam viser, hvordan stednavne, boniteter, dyrkningsstrukturer, arealanvendelser og meget andet på de ældste detaljerede kort fra omkring år 1800 også kan benyttes som en kilde til perioder, der er langt ældre end ca. år 1800.

Link til foredrag (Microsoft Teams)

Odenses tidlige historie
Fotokredit: Barry Gamble