Børnenes 1800-tal: Barndom, arbejde og leg

Kom tæt på livet som barn på landet i 1800-tallet.

I undervisningsforløbet ”Børnenes 1800-tal: Barndom, arbejde og leg” får I en fornemmelse af, hvordan det var at være barn i 1800-tallet.

Eleverne kommer til at få et indblik i, hvordan livet på landet var for 200 år siden, hvor børnene indgik i arbejdsfællesskabet og drenge og piger havde forskellige opgaver og roller i samfundet. Undervejs går vi på opdagelse efter børnene forskellige steder i Landsbyen, prøver små aktiviteter og besøger nogle af Landsbyens dyr. Sammen undersøger vi de store forskelle, der er mellem elevernes eget liv og livet for børn i 1800-tallets landbrugssamfund.

Forløbet er en blanding af aktiviteter, fortælling og dialogstop, der er med til at sætte elevernes egen hverdag.

Andre tilbud i Den Fynske Landsby