Introduktion til Den Fynske Landsby

Tag med på en udendørs rundvisning i Den Fynske Landsby.

Vi kigger ind gennem vinduerne på gårdene og ser nærmere på nogle af de begivenheder, der skete i 1800-tallet. Samtidigt hører I historien om fire af de mennesker, der i 1800-tallet levede på en af de gårde, der i dag står på museet.

Så selv om gårdene er lukkede kan I stadig høre den spændende historie om 1800-tallet og de mennesker, der levede den gang.

Tilbuddet gælder kun skoleklasser i perioden 1. april-1.juli 2021

COVID19-retningslinjer i Den Fynske Landsby

Der er god plads i Den Fynske Landsby, men alligevel har vi gjort ekstra tiltag for at passe på jer, når I besøger os:

• Alle skoler og grupper skal anmelde deres besøg på forhånd.
  • Alle gårde og huse er lukket af.
  • Håndsprit forefindes flere steder rundt i landsbyen.
  • Alle gæster på 15 år og ældre skal medbringe digital eller fysisk dokumentation for negativ covid-19-test. Testen må maksimalt være 72 timer gammel og du skal kunne fremvise ID (kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt identitetskort) sammen med testen
  • Alle gæster over 12 år skal bære mundbind indendørs på museet (dvs. i besøgscentret og på toiletter).