På opdagelse i Den Fynske Landsby

Send eleverne rundt i Den Fynske Landsby i små grupper med opgavearket.

Opgaverne er en blanding af ting, der skal findes og gøre, og spørgsmål der får eleverne til at tænke over det, de ser i rundt i Landsbyen.

Hent opgavearket

Der er gratis adgang for elever og lærere fra skoler og uddannelsesinstitutioner på alle Odense Bys Museers museer, når besøget finder sted som led i undervisningen. Samt pædagoger og dagplejere, når de ledsager ved institutionsbesøg eksempelvis børnehaver, SFO, dagplejegrupper etc.

Anmeld jeres besøg

Vi anbefaler, at I anmelder jeres besøg på forhånd, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse for alle.

Det er muligt at se ledige dage og anmelde jeres besøg online i menuen til venstre.

Det kan I også lave i Den Fynske Landsby