1800-tallet i forandring

Kom med på en rundvisning, hvor vi sætter fokus på den teknologiske udvikling i 1800-tallet.

I 1800-tallet begynder udviklingen at gå stærkt. Teknologiske opfindelser åbner op for nye muligheder, demokratiet bliver en realitet, og den danske nationalstat opstår. Alle disse forandringer i samfundet påvirker det enkelte menneske og deres tilværelse.

Med udgangspunkt i temaerne demokrati, teknologi og demografi tager vi jer med på en rundvisning gennem landsbyen. Vi ser på, hvordan de nye opfindelser og idéer ændrede tilværelsen for befolkningen i løbet af århundredet – og hvordan udviklingen lagde grunden for det moderne samfund, som vi har i dag.

Rundvisningen tilpasses efter målgruppen.